Fata ascunsa a prieteniei.

duminică, 30 august 2009

Nu exista prieteni. Si daca ar exista , acestia nu s-ar numi prieteni.
Cica iti sunt cei mai buni prieteni. Se spune ca stiti totul unul despre celalalt. Absolut totul. Pana cand vii acasa si te uiti pe net. Vezi si tu ce mai e nou. Si observi. Si incepi sa plangi pentru ca te asteptai ca acel cel mai bun prieten al tau sa te anunte de tot ce s-a intamplat intr-o zi. Sau , stai domnule , este prea greu sa dai macar un mesaj. Macar un "beep".

Deci pana la urma ce sunt prietenii?Stai. Am zis ca nu exista asa ceva. Mai mult exista persoane care iti sunt dragi. Dar ... ghici ce? Ele te urasc. Si te fac si pe tine sa le urasti. Pur si simplu. Prefer sa NU ma mai chinui. Raman acasa. Frumos , ma uit la un film cu un catelus de plus , catelusul meu de cand eram mica pe care l-am gasit in pod si incerc sa nu mai socializez si sa raman retrasa :) Nu este mai simplu asa? Macar nu imi mai fac asa zisii prieteni care te-ar suna noaptea cu numar ascuns ca sa te auda cum urlii la cel care te-a sunat si apoi sa-ti inchida doar pentru ca vroiau sa iti auda vocea. (In ce stadiu o fii ea.)


Cred ca imi este mult mai simplu sa plec.
Nu-i asa? D-abia astept sa plec in Canada sau America sau unde naibii vor mama si tata sa ne mutam. D-abia astept. Inainte nu mi-a suras ideea de a pleca departe de asa zisii "prieteni".


Doamne!♥
De-as pleca mai repede cat mai departe si sa uit de toti si toate.☼
Decat sa-mi fac un "prieten bun" mai bine o las balta. :)


De fapt acum sunt de parere ca un prieten adevarat este 1 la un milion ! ...Ceilalti sunt prieteni de ocazie , cu cine sa bei o bere ...Si sa te distrezi..dar cand ai nevoie de cineva care sa te asculte, nu sunt multi dispusi ...Traieste-ti viata ! Si invata sa-ti pastrezi prietenii care merita !Daca exista in viata ta asa ceva.


Imi place sa cred ca exista prienteni adevarati, imi place sa cred ca am cel putin unul.Dar doar imi place sa cred.

Hey! Am fost dezamagita de prieteni pentru care as fi dat tot! Tot , intelegi?Chestii pornite de la lucruri pur si simplu...neinsemnate.

Okay, ma duc sa ma uit la un film cu animalutul meu de plus. :)

0 comentarii: